100. YIL CUMHURİYET BALOSU

Sevgili Meslektaşlarımız;

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin 100. yaşını idrak ettiğimiz bu yıl, Ordu Eczacı Odası olarak bu kutlu günü mesleğimize yakışacak bir balo ile kutlamanın hazzını yaşamak istiyoruz.
28 Ekim Cumartesi akşamı Hampton by Hilton otelinde gerçekleştireceğimiz bu onur gecesinde, katılımlarımızın bayramın coşkusunu ve gururunu daha da arttıracağına inanıyoruz.
Bu bağlamda, Atamıza yakışır bir zarafet ve nefasette yapmaya çalışacağımız 100. YIL CUMHURİYET BALOMUZA hepinizi davet edebiliyor olmanın mutluluğu ile şimdiden tüm katılımcılarımıza, ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

24. Bölge Ordu Eczacı Odası Yönetim Kurulu

Katılım ücretli olup rezervasyon ve bilgi için Ecz.Emre Karaman ile iletişime geçebilirsiniz. (Tel:0 545 767 14 50)