ECZACININ KALP YETMEZLİĞİ RAHATSIZLIĞINDAKİ ROLÜ EĞİTİMİ

22 Haziran 2019 Cumartesi Saat 10:30,’ da Anemon Hotel Altınordu/Ordu ‘da gerçekleştireceğimiz Kalp Yetmezliği Eğitimi’ nin sunumcusu Sn. Seçkin DERELi’ dir. İlimizde görev yapmakta olan Uzm.Dr. Seçkin DERELİ yaşanılan vaka sunumları ile de zenginleştireceği eğitime Novartis firması sponsor olacaktır.
KATILIM DURUMUNUZU ECZACI ODAMIZA BİLDİRMENİZİ ÖNEM ARZETMEKTEDİR.
10:30-11:20 1.OTURUM
11:20-11:40 KAHVE ARASI
11:40-12:30 2. OTURUM
12:30-13:30 ÖĞLE YEMEĞİ

ECZACININ KALP YETMEZLİĞİ RAHATSIZLIĞINDAKİ ROLÜ
ECZACI EĞİTİM HEDEFLERİ
1. Kalbin normal çalışma fizyolojisi ile ilgili bilgilerini tazeler ve eksik bilgilerini tamamlar.
2. Kalp yetmezliği nedir patofizyolojisini anlar ve bilir
3. Kalp yetmezliği gelişen kişilerde oluşan semptomlar nelerdir, bulgular nelerdir bilir ve sahip olduğu bu bilgi ile şüphelendiği hastaları Kardiyoloğa sevk edebilir.
4. Kalp yetmezliği teşhisi koyulan hastalarda güncel tedavi yaklaşımlarını bilerek hastaların tedavisini takip edebilir.
5. Kalp yetmezliği tedavisindeki yeni tedavi yaklaşımlarını bilerek gerektiğinde hastaya danışmanlık hizmeti verebilir.
6. Kalp yetmezliği ile diğer sistemik hastalıkların birlikte olduğu hastalarda dikkat edilmesi gereken noktaları bilir ve hastasını yönlendirir.
7. Kalp yetmezliği olan hastaların cinsel yaşamla ilgili sorularına cevap verebilir ve bu hastalarda gelişen malnütrasyonu değerlendirebilir ve hastayı yönlendirebilir.

KATILIM DURUMUNUZU ECZACI ODAMIZA BİLDİRMENİZİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.