“İFTAR YERİNE YARDIM ÇEKİ!”

• Ordu Hayat – 24.04.2022

24.Bölge Ordu Eczacı Odası anlamlı bir yardıma imza attı. Oda üyeleri tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yıl düzenlenmeyerek, buraya aktarılacak para ile ihtiyaç sahiplerine yardım çeki dağıtıldı.

Ordulu eczacılar iftar yemeğine verecekleri parayı ihtiyaç sahiplerine yardım çeki olarak dağıttı. Bu nedenle 24. Bölge Ordu Eczacı Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşması bu yıl gerçekleştirilmedi.

Ordu Eczacı Odası Başkanı Ecz. Hakan Öztekin, “Bu yıl eczacılarımızla birlikte bir iftar yemeği yemektense, ülke olarak içinde bulunduğumuz güç durumları da düşünerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, tüm eczacılarımız adına yardım çeki dağıtmayı daha uygun bulduk.” dedi.

• Taşbaşı TV – 23.04.2022

24. Bölge Ordu Eczacı Odası anlamlı bir yardıma imza attı. Oda üyeleri tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yıl düzenlenmeyerek, buraya aktarılacak para ile ihtiyaç sahiplerine yardım çeki dağıtıldı.

Ordulu eczacılar iftar yemeğine verecekleri parayı ihtiyaç sahiplerine yadım çeki olarak dağıttı. Bu nedenle 24. Bölge Ordu Eczacı Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşması bu yıl gerçekleştirilmedi.
24. Bölge Ordu Eczacı Odası Başkanı Ecz. Hakan Öztekin etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yıl eczacılarımızla birlikte bir iftar yemeği yemektense, ülke olarak içinde bulunduğumuz güç durumları da düşünerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, tüm eczacılarımız adına yardım çeki dağıtmayı daha uygun bulduk. Bu vesile tüm vatandaşlarımıza güzel bir Ramazan bayramı geçirmelerini diliyoruz” dedi.