ODAMIZ SANAT ETKİNLİKLERİ HAKKINDA

Değerli meslektaşlarımız;
Zaman içinde Ordu eczacı odası olarak bir çok başarılı sanatsal faaliyetlere imza attık, emeği geçen herkese buradan tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.

Tiyatro grubumuz sergiledikleri iki ayrı oyunla gönüllere taht kurdu ve son oyunlarını başka eczacı odalarımızın sponsorluğunda başka illerde de sergileyerek bizlere gurur verecekler.
Yine Ordu eczacı odamız bünyesinde oluşturduğumuz Türk sanat musikisi koromuz da çok başarılı konserlere imzasını atarak, ilimizde ciddi olumlu görüşlere mazhar oldu.
Gündemimiz yoğun, sorunlarımız haddinden fazla, sorunlarımızla baş etmeye çalışırken bizleri yaşama bağlayan, insan olduğumuzu hatırlatan sosyal aktivitelerimizi de ihmal etmememiz gerektiğini düşünüyoruz.

Bu bağlamda, 14 Mayıs etkinlikleri haftasında bu sefer hem Türk sanat musikisi hem de Türk halk müziği konseptli bir konser vermek istiyoruz. Şefimiz Fazıl Yiğitbaş her zaman olduğu gibi yine bizlerden hiç bir emeğini esirgemeden bizleri çalıştırmaya hazır.
Bikiyoruz ki eczacılarımızın içinde cevherler var ve keşfedilmeyi bekliyorlar.
Sesine güvenen, sazına güvenen, söyleyecek bir bozlağı, çalacak bir taksimi olan, sergileyeceği bir sahne gösterisi (dans-folklor) olan tüm değerli meslektaşlarımızı arzu ederlerse eş ve çocukları da olmak üzere bu görsel ve işitsel sanat organizasyonumuzun çalışmalarına bekliyoruz.
Çalışmalara başlangıç gün saat ve yer bilahare duyurulacaktır.
İrtibat ve katılımlarınızı bildirmek için aşağıdaki yönetim kurulu üyelerimizi arayınız lütfen.

Ecz. Emre KARAMAN

Ecz.Zeynep KARABULUT