ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME – SGK SÖZLEŞMESİ ODAMIZA GELMİŞTİR.

2023 yılı SGK sözleşmeleri Odamıza gelmiş olup 30.05.2023 tarihinden itibaren satışa başlanmıştır.

Sözleşmeler Odamıza 09.06.2023 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilecektir.

Oda Aidatları sözleşme ile birlikte ödenecektir. Ödemeler EBS E-POS üzerinden veya aşağıdaki hesap numarasına havale  edilecektir.

Banka Adı: İş Bankası

Şubesi: Ordu Şubesi (merkez)

ALICI: TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ  24. BÖLGE ORDU ECZACI ODASI

Iban No: TR80 0006 4000 0017 1000 5630 72

Havale dekontunun, whatsapp (0 530 788 36 83 ) veya E-Mail ( ordueczaciodasi@yahoo.com.tr) olarak odamıza gönderilmesi,

Sözleşme yenileme sırasında, sözleşme formlarının ön yüzünde bulunan tarih kısmının 01.10.2022 olarak yazılması,

Doldurulmuş SGK Sözleşme örneği için tıklayınız

SGK İlaç Temin Sözleşmesi yenilenirken istenilen belgeler ;

• Adli Sicil Kaydı ( E-Devletten alınabilir Resmi makama veya SGK’ya şeklinde talep edilmesi gerekmektedir.) ) sözleşme ekine eklenecektir.
  • Adres değişikliği olması halinde ruhsat fotokopisi ve sertifaka ( İl sağlık müdürlüğünden aslı gibidir onaylı olacak.)
  • Sözleşme Formu
  • Odamız tarafından verilecek ” Sözleşmeye Engel Yoktur ” belgesi ( Oda’da eklenecektir)
  • Dilekçe (Odamızdan verilecektir. Dilekçeye eczacının cep telefonu ve eczane telefonu elle yazılacaktır.)

2021 YILI HASILATINA GÖRE SGK SÖZLEŞME ÜCRETLERİ

NOT: Vereseli eczanelerde sözleşme formu sahip ve sorumlu eczacısı tarafından birlikte imzalanacaktır. Her ikisininde adli sicil kaydı bulunacaktır.

Kuruma gönderilen imza örneği ile sözleşme üzerine atılacak imzanın aynı olmasına dikkat edilmesi GEREKMEKTEDİR.

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi ücretsizdir.

• 2022 yılında Tıbbi Malzeme sözleşmesi yapmış üyelerimiz yenileme işlemi yapmayacaktır.
  • Yeni Açılan veya açılacak olan eczaneler isterlerse Tıbbi Malzeme Sözleşmesi yapabilecektir.