ÖNEMLİ DUYURU!

Mor ve Turuncu reçetelerde daha önce alınan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda  sıralı ve turlu sistem uygulamasına başlanmıştır. Bu sistem ile farmainbox ‘un başlangıç tarihi olan 01.04.2012 den itibaren sıralı sisteme dahil olan ve daha sonrasında sisteme katılmış eczanelerin sisteme giriş tarihine göre karşıladıkları reçete tutarları esas alınarak her eczane için bir tur sayısı belirlenmiştir. Bu sayede sisteme daha önce katılan eczane ile yeni katılan eczanenin hakları koruma altına alınmıştır.Buna göre:

1-Sıralama, eczacı odası farmainbox oda yönetim panelinden otomatik olarak yapılmaktadır.Bu konuda odamızdan bilgi alabilirsiniz.

2-Sıralamaya en az turlu eczanelerden başlanmıştır.

3-Sıralama Ordu İlindeki sıralamaya dahil tüm eczaneleri kapsamaktadır.

4-Eczanelerin mağduriyet yaşamamaları için karşılanan reçetelerin medula sistemine girdikten hemen  sonrasında farmainbox reçete tevzi sistemine de girişinin yapılması gerekmektedir.