MASKE ÖDEMELERİNİN YAPILMASI HK. ACİL (DUYURUNUN TÜMÜNÜ OKUYUNUZ)

Ordu Eczacı Odası Yönetim Kurulu tarafından tedarik edilen ffp2 maskeler odamıza ulaşmıştır ve bugün itibari ile dağıtımı yapılacaktır.
GELMİŞ OLAN MASKE MİKTARI İHTİYACI TAM OLARAK KARŞILAMADIĞINDAN; ÖDEMELER AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSTEDE ECZANE ADININ KARŞISINDA YER ALAN MİKTARA/TUTARA GÖRE YAPILACAKTIR.
ÖDEMELERİN BUGÜN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.
1. Ödemeler aşağıda belirtilen firmaya yapılacak dekontları ise Ordu Eczacı Odası whatsup numarasına gönderilecektir. (0530 788 36 83)
(Ödeme yapmadan önce eczanenize gönderilecek olan miktarı kontrol ediniz.)
ÖDEME YAPILACAK FİRMA VE IBANI
SLH TEKS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ
TR93 0004 6006 1388 8000 1339 77
AKBANK A.Ş.
2. Ödemelerin bugün (30 Mart 2020) yapılması büyük öneme haizdir.
3. Maske faturaları; firma yoğunluğuna göre hafta içi tüm eczacılarımıza kesilerek gönderilecektir.
4. ÖDEME YAPMIŞ OLAN AZ SAYIDAKİ ÜYEMİZİN MASKELERİ; ÖDEME YAPTIĞI MİKTARA GÖRE GÖNDERİLECEKTİR.
5. İkinci bir tedarik süreci ile ilgili çalışma üyelerimizin maskeyi değerlendirip talep etmesine göre yapılacaktır.

MASKE TC SİZ LİSTE